Virovitica: Položen vijenac i održana Sveta misa povodom blagdana Svi sveti

Galerija fotografija

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Danas 28. listopada, u 9 sati,  povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i dušnog dana, ispred  Spomen obilježja poginulim hrvatskim policajcima kod zgrade Policijske uprave u Virovitici
Danas 28. listopada, u 9 sati,  povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i dušnog dana, ispred  Spomen obilježja poginulim hrvatskim policajcima kod zgrade Policijske uprave u Virovitici, delegacija Policijske uprave na čelu s načelnikom Sinišom Kneževićem i zamjenikom Nenadom Križićem, položila je vijenac i zapalila svijeće.
 
Isto tako, delegacije Ministarstva branitelja na čelu sa Antom Krištom, Županije virovitičko-podravske na čelu s Igorom Androvićem, Grada Virovitica na čelu sa zamjenicom Vlastom Honjek-Golinac, te udruge proizašle iz Domovinskog rata, također su zapalile svijeće ispred Spomen obilježja.
 
Nakon toga je u 10 sati u crkvi sv. Roka u Virovitici, održana Sveta misa za sve poginule i umrle policijske službenike PU virovitičko-podravske. Svetu misu predvodio je policijski kapelan Ozren Bizek, a istu su pohodili načelnik PU virovitičko-podravske, Siniša Knežević i zamjenik Nenad Križić, te suradnici, policijski službenici i drugi djelatnici PU.
Stranica

Izvor

Najnovije