(VIDEO) Lažirao vlastitu otmicu kako ne bi išao na posao

Tinejdžer iz Arizone našao se u problemima nakon što je lažirao vlastitu otmicu kako bi izbjegao odlazak na posao.

Policija u Coolidgeu dobila je dojavu o muškarcu koji leži uz cestu sa zavezanim rukama iza leđa. Poslan je policijski automobil koji je ubrzo izvijestio da su doista pronašli mladića koji je naizgled bio vezan i napušten uz cestu.

“Žrtva” je identificirana kao devetnaestogodišnji Brandon Soules koji je policiji rekao da su ga otela dva maskirana muškarca. Prema njegovim navodima, oni su ga udarili u glavu nakon čega se onesvijestio te probudio ondje gdje ga je policija pronašla. Samo, to nije bila istina, prenosi Oddity Central.

Policija je izvijestila kako je provedena temeljita istraga te su pronađeni dokazi da je njegova priča izmišljena i da nije bilo otmice ili napada.

Nakon ispitivanja mladić je naposljetku i priznao kako je priču izmislio. Kaže kako je očajnički htio izbjeći odlazak na posao pa je odlučio lažirati vlastitu otmicu. Gurnuo je zgužvanu maramicu u usta, a zatim je kožnim remenom zavezao ruke iza leđa. Izašao je na tlo uz cestu gdje ga je netko mogao vidjeti i pričekao da ga policija “spasi”.

Soules je uhićen zbog podnošenja lažnih prijava policiji. Tada je i otpušten iz tvrtke za gume u kojoj je radio.

 

 

Izvor: Index

Foto: snimka zaslona

Najnovije