U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i prometna nesreća s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom
Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 25. listopada, oko 12.45 sati, u Križevcima u Potočkoj ulici 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake u smjeru mjesta Veliki Potočec. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio van kolnika te prednjim dijelom vozila udario u betonski stup javne rasvjete. Vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 25. listopada, oko 15.50 sati, u Koprivnici 39-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobil Scania i priključno vozilo Schmitz bjelovarske registarske oznake krećući se Križevačkom cestom iz smjera Reke u smjeru raskrižja s državnom cestom broj 2. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW Golf koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 37-godišnji vozač, krećući  se u smjeru Križevačke  ceste. Tom prilikom Golf je udario u bočnu stranu priključnog vozila. Protiv vozača skupa vozila bit će pokrenut prekršajni postupak.
Pisane vijesti | Promet i vozila

Izvor

Najnovije