Teška tjelesna ozljeda – pronađeni počinitelji i privedeni u prostorije policije

Dovršena kriminalistička istraživanja u svezi kaznenih djela teške tjelesne ozljede u Gračacu i Zadru
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Službe kriminalističke police proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.
Njega se sumnjiči da je 25. prosinca oko 23.30 sati u Zadru, na Obali kneza Branimira, unutar ugostiteljskog objekta fizički napao 57-godišnjaka, a potom se udaljio s mjesta događaja.  Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje mu je konstatirana teška tjelesna ozljeda u predjelu glave.
Nakon prikupljenih saznanja o događaju, policija je tijekom noći u službene prostorije privela 44-godišnjaka koji se dovodi u svezu s događajem te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanja.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, protiv 44-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te je u nedjelju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 
Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.
Njega se sumnjiči da je 25. prosinca oko 02,00 sata u noći u jednom ugostiteljskom objektu na području Gračaca fizički napao i teško ozlijedio maloljetnika.
Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede.

Nadalje, 38-godišnjaka se sumnjiči ga se da je tom prilikom fizički napao i drugog muškarca u dobi od 18 godina, poradi čega se protiv njega podnosi  optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te su mu izdana mjera opreza zabrane  približavanja i uspostave kontakata s oštećenim kao i zabrana posjećivanja navedenog objekta.
Stranica

Izvor

Najnovije