SLAVONSKI BROD – Održano natjecanje u šminkanju

Ove godine na drugom sajmu vjenčanja Slavonia Aurum, u subotu, 15.02.2020. godine u Supernova Colosseum centru  organiziramo je natjecanje u Makeup-u odnosno šminkanju. 

Tema makeup natjecanja je Bridal makeup odnosno vjenčani makeup.

Organizatori samog natjecanja su Kozmetički salon Livia i  Pučko otvoreno učilište Brod. Ovo je prvo natjecanje ovakvog tipa organizirano na ovom području a ideja i cilj organizatora je bila promicanje i razvoj struke.

Na natjecanje su se mogli prijaviti učenici srednjih škola, kozmetičari, vizažisti, stilisti i vizažisti amateri koji su spretni u uljepšavanju lica ali i oni koji su bili hrabri odvažiti se i prihvatiti ovaj izazov.

Ono što je bitno naglasiti je da su frizura i odjeća modela morale biti u skladu sa zadanom temom.

Za prekrasne frizure  modela zaslužne su bile učenici Srednje Obrtničke škole – smjer Frizeri pod mentorstvo gđe. Nevenke Filipović kao i Frizerski salon Akvarel, gđe. Marije Jovanović. Modeli su nosile vjenčanice iz Salona vjenčanica Exclusive, Nova Gradiška, vlasnice gđe. Ljiljane Šoh.

Stručni žiri koji je ocjenjivao radove i izabrao najbolju a sastojao se od četiri člana: Sanda Maduna – Vlasnica kozmetičkog salona Livia, majstorica kozmetičarka, vizažistica i stilistica,

Marko Zirdum – Vlasnik frizerskog salona Ritual by Marko Zirdum,

Sanda Livia Maduna – Licencirani OMC sudac za kategoriju Makeup-a,

Matea Vidaković – Vizažistica

Ocjenjivalo se nekoliko elemenata makeup-a i na osnovu dodjeljenih ocjena izabran je najkvalitetniji , odnosno najbolji rad.

Pobjednica natjecanja je Bernarda Olujević – učenica Srednje obrtničke škole u Slavonskom Brodu – smjer Kozmetičari, a model joj je bila Marija Olujević.

Kao natjecateljice sudjelovale su Irena Golić, Dajana Balenović, Lucija Tomakić, Petra Jakovac, Veronika Dujmić i Maja Čuzić koje su također pokazale iznimnu vještinu i umijeće šminkanja.

Ovom prigodom im svima skupa čestitamo te se nadamo da će ovo Makeup natjecanje postati tradicija i neizostavan dio sajma vjenčanja u Slavonskome Brodu.

Najnovije