Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Obje prometne nesreće skrivili vozači pod utjecajem alkohola
U subotu, 4. prosinca oko 18,00 sati, u Mokricama na DC1 došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede i jedna osoba lakše tjelesne ozljede.
Do prometne nesreće došlo je na način što 39-godišnji državljanin Slovenije upravljajući osobnim vozilom brzinu kretanja vozila nije prilagodio uvjetima na kolniku te stanju prometa ispred sebe, prilikom čega je došlo do udara u osobno vozilo koje se kretalo ispred, a kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin te slijetanja vozila van kolnika u kanal i prevrtanja na krov. Daljnjim nadzorom utvrđeno je kako je 39-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,59 promila.  
Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok i utvrđeno je kako je 26-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, a 33-godišnji putnik u vozilu 26-godišnjaka, zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Zatim, jučer, 5. prosinca, oko 14,00 sati u Grtovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.
Do prometne nesreće došlo je na način što 67-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom brzinu kretanja vozila nije prilagodio uvjetima na kolniku, te je izlaskom iz zavoja došlo do zanošenja vozila i prelaska van ruba kolnika u odvodni kanal gdje je udario u betonski most. Također je utvrđeno kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,30 promila. 
U prometnoj nesreći vozač 67-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede i liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zabok.
 
Stranica

Izvor

Najnovije