Privremena regulacija prometa – obilježavanja 30. obljetnice pogibije trinaestorice hrvatskih redarstvenika u Strugi Banskoj

Vozačima savjetujemo da zbog privremenog zatvaranja svoja vozila ostave na alternativnim mjestima, te molimo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na osiguranju navedenog događaja
 
Foto: Ilustracija
I ove godine u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Policijske uprave sisačko-moslavačke, u ponedjeljak, 26. srpnja u mjestu Struga Banska bit će obilježena 30. obljetnica pogibije trinaestorice hrvatskih redarstvenika.
S tim u vezi za sav promet od 6.30 do 12.30 sati, bit će privremeno zatvorena državna cesta D47 u naselju Struga Banska, Općina Dvor.
Za vrijeme privremene regulacije prometa za osobna vozila promet će biti preusmjeren na relaciji (Dvor – Donji Javoranj – Zrin – Divuša i obratno), dok će teretna vozila biti preusmjerena na državnu cestu D6 (Dvor – Glina) i na državnu cestu D30 (Hrvatska Kostajnica – Petrinja – Glina – Dvor).
Vozačima savjetujemo da zbog privremenog zatvaranja svoja vozila ostave na alternativnim mjestima.
Molimo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na osiguranju navedenog događaja.

Stranica

Izvor

Najnovije