Povodom Svetog Nikole policija darivala djecu u bolnici i dječjim vrtićima

Galerija fotografija

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Na iznenađenje mališana prigodne darove im nije uručio Sveti Nikola, već policijski službenici koji su tom prilikom izmamili osmjehe na lica mnogih mališana
Foto: PU karlovačka

U želji da razvesele djecu danas 6. prosinca na spomendan Svetog Nikole policijski službenici posjetili su Odjel za pedijatriju u Općoj bolnici Karlovac i dječje vrtiće u Lasinji, Saborskom, Cetingradu, Krnjaku, Bosiljevu i Žakanju te djeci uručili darove.

Na iznenađenje mališana prigodne darove im nije uručio Sveti Nikola, već policijski službenici koji su tom prilikom izmamili osmjehe na lica mnogih mališana. Ovim posjetima mališani su bili ugodno iznenađeni, a na ovakav način policija nastoji svoje preventivne aktivnosti, posebice one koje se odnose na podizanje sigurnosti i zaštite u prometu, usmjeriti na one najmlađe – našu djecu. 

Djeca se posebno vesele predstojećim blagdanskim danima i darovima kojim ih darivaju njihovi bližnji, ali kada to ne očekuju, njihova radost je još veća, a nama koji to činimo neizmjerno je drago da smo nekog usrećili.
Pisane vijesti

Izvor

Najnovije