POMOZITE, POTREBNA POMOĆ – PUNO DJEČICE IZ OVE OBITELJI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ

Prenosimo apel za pomoć obitelji koja je zaista u potrebi za našom pomoći, Facebook stranica Put u Božjoj milosti – Ivankovo pokušava na sve načine pripomoći obitelji, ali po njihovom mišljenju nedovoljno uspijevaju, iz toga razloga smo i mi kao medij odlučili isti apel podijeliti. U danjem tekstu prenosimo apel za pomoć.

Ponovno objavljujemo apel za pomoć, kako je odaziv na anoniman apel bio iznimno loš, ovaj put objavljujemo i podatke sa slikom.

Nedavno nam se javila ženica koja ima šestero djece i traži pomoć za svoju obitelj. Nije tražila novac (iako bi dobrodošao ), nego hranu, potrepštine za bebe, pelene… Poslala nam je imena i dob djece koja su u rasponu od 4 mjeseca do 6 godina…

Objavili smo poruku anonimno na stranici i tražili pomoć za njih, informacije u inbox stranice, brojimo preko 14 000 pratitelja, nitko se nije javio.

Kod ovakvih slučajeva često dobijemo informacije da ta i ta obitelj često preko fb traži pomoć…i sad se ja pitam…ako su tražili pomoć i dobili je ovako kao i preko naše stranice, jako me to žalosti.

Ako su tražili i dobili pomoć, hvala Bogu, neka su, ali koliko to može trajati…nije da smo radili humanitarni koncert za njih, pa se prikupio basnoslovni iznos.

Postoje ljudi tu oko nas, kojima nije dano Odozgor kao nama. Oni nemaju određenih sposobnosti koje možda mi imamo. Njihova fiziča i mentalna sposobnost je na niskoj razini. Mnogi će reći – neka radi, neka se zaposli.
Kažu ljudi: sit gladnome ne vjeruje, zdrav bolesnome.

Netko nije završio srednju školu, nema posao…ali taj netko možda nije imao sreće da ima roditelje kao vi i ja. Netko možda uopće nije imao roditelje koji će se pobrinuti da njegovo dijete ima kakvu takvu budućnost.

Nije na nama da sudimo, nego da pomažemo. Nije na nama da tražimo izgovore zašto ne pomoći, nego da pomažemo. Nije na nama da gledamo koje je netko boje kože, nacionalnosti, vjeroispovijesti – pomozimo.

Naravno da među ovcama uvijek ima vukova, i naravno da postoje oni koji vas žele iskoristiti, ali u današnje vrijeme sve je na dohvat ruke, sve se može provjeriti.

Anamarija Bugarinović
Male sredice 48
Bjelovar 43000
Broj mobitela 0998611332
Broj i ime računa za uplate, ako želite
Danijela Bugarinović
HR3024020063210331858

Najnovije