Načelnik PU varaždinske uručio pohvalnice zaslužnim djelatnicima

Galerija fotografija


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

U sklopu obilježavanja Blagdana svetog Mihaela – Dana policije za Policijsku upravu varaždinsku, načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić uručio je pohvalnice djelatnicima Policijske uprave koji su se istakli u radu tijekom protekle godine.
Pohvalnice su uručene na prigodnoj svečanosti u Policijskoj upravi, a načelnik Benčić je tom prilikom čestitao pohvaljenima na istaknutim rezultatima rada i zahvalio im za osobni i profesionalni doprinos unaprjeđenju rada i ugleda Policijske uprave.
 
„Nadam se da će ove pohvalnice biti dodati motiv kako vama, tako i svim djelatnicima da kroz svoj svakodnevni rad, doprinose boljem stanju sigurnosti, dobroj komunikaciji i suradnji s građanima, a time i izgradnji zdrave, sigurne i ugodne životne zajednice!“ rekao je načelnik Benčić te zaključio:
 
„Drage kolegice i kolege, istinski s vama dijelim s najsvečanijim osjećajima poruke i atmosferu ovogodišnjeg obilježavanja Dana policije u sklopu kojeg smo svečano otvorili Spomen obilježje poginulim i nestalim policajcima Policijske uprave Varaždin, a ujedno i obilježili Dan oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije.
Nemjerljiv doprinos naših policajaca u Domovinskom ratu, njihova hrabrost, čovjekoljublje i domoljublje jest i ostaje temelj našeg rada, a izgradnja ovog Spomen obilježja ostaje budućim generacijama kao zalog čuvanja istine o Domovinskom ratu.
Vas i vaše obitelji neka služi zdravlje! Ponesite osjećaj vrijednosti i dostojanstva svojim domovima. Ponesite novu odlučnost, odanost svom plemenitom pozivu. Neka Vas čuva naš nebeski zaštitnik Sveti Mihael!“
 
Ovogodišnji dobitnici pohvalnica su: Mateja Rutić, Zvonimir Minđek, Mladen Meštrić, Roland Brodar, Predrag Adlašić i Filip Plavec iz Policijske postaje Varaždin, Ivan Dijanešić, Stjepan Grabar, Štefica Šobak i Bernard Juriša iz Policijske postaje Ivanec, Mirjana Bobnjarić, Lana Sekačić i Siniša Habek iz Policijske postaje Ludbreg, Petar Meštrić i Dubravka Oštrek iz Policijske postaje Novi Marof, Mladen Grahek, Manuela Drašković i Ivana Molnar iz Postaje prometne policije Varaždin, Dražen Bunić, Nenad Vinceković, Goran Habek i Senad Kalebić iz Postaje granične policije Varaždin, Borislav Krnjaić, Dario Vajdić, Mario Domović, Jurica Čanjevac i Jasenka Kukret iz Interventne jedinice policije, Biserka Karabegović iz Operativno-komunikacijskog centra policije, Petra Bosilj i Snježana Đuranec iz Službe policije, Ivica Kokot  iz Službe za granicu, Damir Češnjaj, Nenad Rostohar, Tomislav Mlinarić, Davor Čmigović i Davorka Gluhak iz Službe kriminalističke policije, Vesna Ježovita i Vera Cmrečak iz Službe zajedničkih i upravnih poslova te Dražen Krtanjek i Marina Kolarić  iz Ureda načelnika.
 

Stranica

Izvor

Najnovije