Događaji na području Policijske uprave krapinsko-zagorske

Izdvojeni događaji tijekom proteklog vikenda
Od kriminaliteta evidentirana su dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari. 
Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske tijekom vikenda obavili su očevide kod 13 prometnih nesreća.
Do prometnih nesreća s materijalnom štetom došlo je u Donjoj Stubici zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, u Mihovljanu uslijed nepropisne vožnje u natrag, u  Desinić Gori, Krapinskim Toplicama, Zaboku i Pili uslijed neprilagođene brzine, zatim u  Oroslavju i  Slatini Svedruškoj zbog nepropisne radnje vozilom, u Turnišću zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, u Črešnjevcu uslijed ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika i u Radoboju zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.
U prometnim nesrećama do kojih je došlo u Krapinskim Toplicama, Zaboku i Črešnjevcu, vozači su bili pod utjecajem alkohola od 1,66., 1,60 i 1,13 promila.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Mokricama zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne osobe, dok je vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao vozilom s 1,59 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Grtovcu zbog neprilagođene brzine, vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom s 1,30 promila alkohola u organizmu, u toj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.
Od počinjenih prekršaja za izdvojit je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj iz Zakona o trošarinama.    
Stranica

Izvor

Najnovije