Događaji na području Policijske uprave krapinsko-zagorske

Izdvojeni događaji tijekom proteklog vikenda
Od kriminaliteta evidentirana su dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.
Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske tijekom vikenda obavili su očevide kod osam prometnih nesreća.
Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Vidovcu Krapinskom zbog oduzimanja prednosti prolaska, Benkovu i Valentinovu uslijed neprilagođene brzine, zatim u Zagoskim Selima zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika, te u Belcu uslijed nepropisne vožnje u natrag.
U Svetom Križu Začretje do prometne nesreće došlo je uslijed neprilagođene brzine kojom prilikom je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, a vozač koji je skrivio prometnu nesreću vozilom je upravljao sa 1,68 promila alkohola u organizmu. Također uslijed neprilagođene brzine došlo je do prometne nesreće u Dubrovčanu, a vozač koji je vozilom sletio van kolnika zadobio je lakše tjelesne ozlijede, a vozilom je upravljao sa 1,63 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Ciglenici Zagorskoj uslijed oduzimanja prednosti prolaska dvije su osobe zadobila lakše tjelesne ozlijede, a vozaču koji je skrivio prometnu nesreću očitana je koncentracija alkohola u organizmu od 0,65 promila.
Od počinjenih prekršaja za izdvojit je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.
 

 
Stranica

Izvor

Najnovije