Bomba u čardaku

Podsjećamo građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje
FOTO: Ilustracija
Jučer, 10. travnja, oko 15,30 sati, u mjestu Erdut, 34-godišnji državljanin Republike Hrvatske čistio je čardak i tom prilikom pronašao ručnu bombu M52 P3. O pronalasku bombe obavijestio je policiju.
Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je  na siguran način izuzeo bombu te čardak učinio ponovno sigurnim mjestom.Podsjećamo građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.
Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
 

Stranica

Izvor

Najnovije